PATRIMONI HIDROELÈCTRIC

Diferents camins per descobrir el patrimoni hidroelèctric Hi trobareu màquines captivadores, obres espectaculars, personatges fascinants i històries quotidianes. Poseu-vos en marxa!
Un patrimoni per descobrir A PATRIMONI HIDROELÈCTRIC podreu saber-ho tot de les centrals hidroelèctriques de les conques dels rius Segre, Noguera Pallaresa i Noguera Ribagorçana.
Enrampa’t! Connecta amb l’electricitat descobrint la seva història, principis i tecnologies amb les visites guiades i les propostes educatives.
Entorns espectaculars Les centrals hidroelèctriques són una bona oportunitat per descobrir el nostre país des d’un punt de vista diferent, original i sorprenent.

Presentació

L’aigua és un element imprescindible per la vida, l’utilitzem per a tot, també per a generar energia.

PATRIMONI HIDROELÈCTRIC neix per difondre el llegat que les obres hidroelèctriques han deixat a les Terres de Lleida. Hi trobareu les centrals que estan musealitzades i que ofereixen una oferta estable de visites i activitats.

El 1911 fou l’any de la fundació de les dues grans empreses, la Barcelona Traction, Light & Power i Energía Eléctrica de Cataluña, que van construir grans centrals hidroelèctriques per aprofitar l’aigua... Llegir més [+]

  • Museu de l'aigua de Lleida Ajuntament de LLeida Fons históric Endesa
  • Diari Segre
  • Facebook Flickr Youtube
MUSEU DE L'AIGUA DE LLEIDA
Av. de Miquel Batllori, 52 (la Bordeta) 25001 Lleida - Tel 973 211 992
museuaigua@paeria.cat