Esteu aquí: Inici ca Centre d'Interpretació de l'aigua de Tavascan

Centre d'Interpretació de l'aigua de Tavascan

logocentreinterpretacio.jpg

 

Dins l'àmbit del Parc Natural de l'Alt Pirineu, el Centre d'Interpretació de l´Aigua de Tavascan vol  fomenta la divulgació de l'important paper de l'aigua com un element clau i vertebrador del territori, en els diferents vessants, turístic (excursions als nombrosos llacs i rius), mediambiental (coneixement de la biodiversitat de flora i fauna del medi fluvial), industrial (generació d'electricitat).

Dins aquest marc el centre realitza les visites que  permeten  conèixer el funcionament de la central hidroelèctrica, una impressionant obra d'enginyeria que compta amb un dels salts d'aigua més importants d'Europa, així com una extensa xarxa de túnels, que connecten rius, llacs, i centrals subterrànies, tot dins el Complex Hidroelèctric Subterrani. La visita es complementa amb l'audiovisual Tavascan, territori, aigua i energia.

A més a més de la central, podeu gaudir del bonic poble de tavascan, de l'estació d'esquí de Tavascan - la Pleta del Prat (www.tavascan.net) i de tota l'oferta cultural i de natura de la Vall de Cardós.

Més informació a:

Centre d'Interpretació de l'Aigua de Tavascan

Casal del Poble s/n. 25577 Tavascan - Lladorre

Telèfon: 656 814 557 i 973 623 089

xss@tavascan.info

www.tavascan.net

Accions del document
MUSEU DE L'AIGUA DE LLEIDA
Av. de Miquel Batllori, 52 (la Bordeta) 25001 Lleida - Tel 973 211 992
museuaigua@paeria.cat