Esteu aquí: Inici ca Educació Endesa educa

Educació

Endesa educa

Quan 24/10/2011
de 13:45 a 13:45
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

ENDESA EDUCA és un projecte educatiu enfocat a l'educació energètica. Neix de la necessitat de fomentar una nova consciència social en què l'estalvi energètic i la sostenibilitat han de ser prioritaris.

Amb aquesta finalitat, ENDESA EDUCA ofereix un seguit d'activitats educatives gratuïtes adreçades tant als centres educatius d'Espanya com al públic en general. El seu propòsit és donar a conèixer el món de l'energia en el seu sentit més extens, tractant des de l'estalvi energètic a la llar fins al funcionament de les centrals elèctriques.
La missió d'ENDESA EDUCA és fomentar un ús eficient i racional de l'electricitat i promoure la presa de consciència sobre el valor de l'energia per a una millor qualitat de vida.
Per això, compta amb un ampli ventall d'activitats educatives dirigides, tant en manera presencial com a través d'internet per poder arribar al públic interessat . Aquestes activitats es divideixen en quatre tipologies: activitats online, visites a instal·lacions, activitats en Centres Informatius d'Endesa i tallers a les escoles.

Informació:
www.endesaeduca.com


Fons Històric d'Endesa

El Fons té com a objectiu reunir i posar a disposició del personal del Grup Endesa, dels estudiosos de l'economia i la indústria elèctrica i del públic en general, fonts per conèixer la història i desenvolupament de la societat i les seves antigues filials des de la constitució de cada d'elles: els documents rellevants generats per les empreses al llarg dels anys; els testimonis gràfics de les seves activitats; els equips, màquines i eines que van utilitzar en les seves activitats; i els llibres i publicacions referents a elles.

En funció de la diversa naturalesa d'aquestes fonts, el Fons Històric s'estructura en quatre àrees o subfons diferenciats :

1 . El Fons Documental, en què es cataloga i classifica la documentació rellevant (escriptures, llibres d'actes i de comerç, autoritzacions administratives, projectes tècnics, etc.) de la societat matriu i les seves antigues filials.

2 . El Fons Gràfic, en el qual es cataloga i recull el material gràfic (fotografies, pel·lícules, vídeos, etc.) que se’n conserva.

3 . El Fons Industrial, en el qual es cataloguen i descriuen aquells elements materials (equips, màquines, eines, etc.) que mereixen conservar-se per evocar la seva història i activitats.

4 . El Fons Bibliogràfic, complementari dels anteriors i en el qual s'inclouen els llibres i revistes editats o patrocinats per la societat i les seves antigues filials i els publicats sobre elles .


Informació:
www.fundacionendesa.org

 

Accions del document

Més informació sobre aquest esdeveniment…

MUSEU DE L'AIGUA DE LLEIDA
Av. de Miquel Batllori, 52 (la Bordeta) 25001 Lleida - Tel 973 211 992
museuaigua@paeria.cat