Esteu aquí: Inici ca Educació Visita al Centre Interpretació de l'Energia i Geologia

Educació

Visita al Centre Interpretació de l'Energia i Geologia

Quan 23/09/2011 a 10:30 a
23/09/2012 a 16:30
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Totes les visites i les explicacions s'adeqüen al perfil de les persones o grups que visiten el centre, sempre d'una forma didàctica i amena donada la durada d'aquesta.

La visita al Centre d'Interpretació de l'Energia i Geologia consta de tres parts, les dues primeres tracten sobre l'energia i la tercera sobre la Geològica

1a part .- La visita s'inicia al Centre d'Interpretació, on s'explica que és l'energia, que són les energies renovables i que representen, quina és la dependència energètica del país, formes d'estalvi i el possible futur de les mateixes .
2a part .- Es visita per fora i per dins la Central de Canelles on a través d'un recorregut per tota la instal•lació es pot veure el funcionament d'una central hidroelèctrica, la seva maquinària així com l'obra civil necessària per al funcionament de la instal•lació.
3a part .- Es Visita  la Cova Negra que es calcula que té uns 30 milions d'anys on es pot veure les diferents etapes evolutives que han quedat reflectides en el seu interior, com els fòssils marins de l'època coneguda com Barrimiense Marí amb una antiguitat aproximada als 100 milions d'anys, les estalactites, estalagmites, campanes, els sifons, etc ..., d'èpoques més recents. Aquesta cova ha estat habitada des de finals del paleolític fins a ben entrada l'edat mitjana.

La visita es fa sota reserva i té una durada d'unes 4 hores.

Els dies laborables les visites es realitzen a la tarda, i els festius matí i tarda.

S'inicia pel Centre d'Interpretació de l'Energia que està situat al peu de la presa de Canelles, a l'interior del recinte de la central, al costat del riu, i els horaris d'inici són a les 10.30 del matí ia les 16.30 de la tarda.


Accions del document

Més informació sobre aquest esdeveniment…

MUSEU DE L'AIGUA DE LLEIDA
Av. de Miquel Batllori, 52 (la Bordeta) 25001 Lleida - Tel 973 211 992
museuaigua@paeria.cat