PATRIMONIO HIDROELÉCTRICO

Diferents camins per descobrir el patrimoni hidroelèctric Hi trobareu màquines captivadores, obres espectaculars, personatges fascinants i històries quotidianes. Poseu-vos en marxa!
Un patrimoni per descobrir A PATRIMONI HIDROELÈCTRIC podreu saber-ho tot de les centrals hidroelèctriques de les conques dels rius Segre, Noguera Pallaresa i Noguera Ribagorçana.
Enrampa’t! Connecta amb l’electricitat descobrint la seva història, principis i tecnologies amb les visites guiades i les propostes educatives.
Entorns espectaculars Les centrals hidroelèctriques són una bona oportunitat per descobrir el nostre país des d’un punt de vista diferent, original i sorprenent.

Presentación

El agua es un elemento imprescindible para la vida, la utilizamos para todo, también para generar energía. El 1911 fue el año de la fundación de las dos grandes empresas, la Barcelona Traction, Light & Power y Energía Electrica de Catalunya, que construyeron grandes centrales hidroelectricas para aprovechar el agua de los ríos del Pirineo y electrificar Catalunya.

Hoy, cien años después, algunas de estas centrales pioneras, todavía en funcionamiento, han abierto sus ...

Leer mas [+]

  • Museu de l'aigua de Lleida Ajuntament de LLeida Fons históric Endesa
  • Diari Segre
  • Facebook Flickr Youtube
MUSEU DE L'AIGUA DE LLEIDA
Av. de Miquel Batllori, 52 (la Bordeta) 25001 Lleida - Tel 973 211 992
museuaigua@paeria.cat