Esteu aquí: Inici La central de Talarn s'incorpora a Patrimoni Hidroelèctric

La central de Talarn s'incorpora a Patrimoni Hidroelèctric

La central de Talarn s'incorpora a Patrimoni Hidroelèctric

Central_Talarn

L'Espai Patrimonial de la Central de Talarn s'ha incorporat al projecte Patrimonihidroelectric.com. Com la resta d'equipaments que en formen part, es tracta d'una central hidroelèctrica visitable en horari fix, amb una programació educativa i un projecte de divulgació destacat.

La central acull el treball de l'Ajuntament de Tremp en la commemoració del centenari de les hidroelèctriques l'any 2011, que es va materialitzar en nombroses activitats de difusió, publicacions i exposicions. De fet, encara se'n pot consultar informació i documents divulgatius al lloc web creat en aquell moment.

Una de les accions més destacades va ser l'exposició "El Pallars il·lumina Catalunya" que, després de recórrer tot el país, s'ha dipositat de forma permanent al recinte de la central. Complementa la visita als espais principals de la central i donar totes les claus per entendre la central i la gran importància que va tenir per la comarca i Catalunya.

En aquest web trobareu més informació del projecte, o directament al seu lloc web per saber les modalitats de visita. L'Espai Patrimonial ofereix un horari de visites per al públic en general i una oferta específica per a centres educatius, que es complementen amb visites a la central i al nucli urbà de Tremp.

MUSEU DE L'AIGUA DE LLEIDA
Av. de Miquel Batllori, 52 (la Bordeta) 25001 Lleida - Tel 973 211 992
museuaigua@paeria.cat