Esteu aquí: Inici ca Notícies Jornades tècniques: experiències de treball entorn els espais de regs històrics i fluvials.

Notícies

El Museu de l’Aigua acull una trobada de centres d’estudis d’espais de regs històrics i fluvials.

Divendres 29 de novembre, de 17 a 20h

Dissabte 30 de novembre, de 10 a 13h

 

Els dies 29 i 30 de novembre de 2013 el Museu de l’Aigua acull una trobada, organitzada pel Grup d’Estudis HortaRiu de Lleida, de centres d’estudis que treballen aspectes vinculats als regadius històrics i als àmbits fluvials. S’hi trobaran estudiosos que formen part de l’Institut Ramon Muntaner, que agrupa els centres d’estudis de parla catalana. En concret hi participarà l’Associació Mediambiental la Sínia, amb seu a Altafulla i que promociona l’àmbit del riu Gaià; la Plataforma Salvem el canal de la Infanta, que vol preservar els vestigis d’aquesta infraestructura del Baix Llobregat; i el Centre d’Història Natural de la Conca de Barberà, per a la defensa del patrimoni natural d’aquesta comarca. També presentaran les seves accions el Grup d’Estudis HortaRiu de Lleida, que promou l’estudi i el coneixement de l’horta lleidatana i el riu Segre.

El divendres 29 a la tarda tindrà lloc l’intercanvi d’experiències al Museu de l’Aigua entre els participants i el públic assistent. El dissabte 30 es donarà a conèixer un dels àmbits principals de l’horta lleidatana: la sèquia de Fontanet, amb els seus valors naturals, socials i culturals.

Les activitats són gratuïtes, però cal inscriure’s a l’adreça de correu gruphortariu@gmail.com

Museu de l’Aigua de Lleida.

Organitza: Grup d’Estudis HortaRiu

MUSEU DE L'AIGUA DE LLEIDA
Av. de Miquel Batllori, 52 (la Bordeta) 25001 Lleida - Tel 973 211 992
museuaigua@paeria.cat