Esteu aquí: Inici ca Notícies Nou horari del Dipòsit del Pla de l’Aigua

Notícies

Després d’un temps tancat, el Dipòsit del Pla de l’Aigua torna a obrir les seves portes tots els diumenges, de 12 a 14h, en entrada gratuïta.

Durant aquest horari, el dipòsit es podrà visitar lliurement, gaudint d’aquest espai magnífic i captivador. L’audiovisual de presentació i els nous elements interpretatius de la recepció del dipòsit faciliten la comprensió de l’espai. Hi podeu redescobrir el primer dipòsit d’aigua de la ciutat, edificat a finals del segle XVIII, que s’omplia amb aigua del canal de Pinyana, i que es repartia a la població mitjançant sis fonts monumentals.

Aquesta reobertura coincideix amb el Dia Mundial de l’Aigua, senyalat el 22 de març per la ONU i que enguany se celebra amb el lema “Aigua i energia” i que vol conscienciar la població sobre els reptes de l’aigua en temes energètics, tant com a generadora d’electricitat com en la seva gestió. El Museu de l’Aigua col·labora amb institucions de la ciutat en diferents actes divulgatius, que es poden consultar a www.museudelaiguadelleida.cat


Museu de l’Aigua: Dipòsit del Pla de l’Aigua
C. Múrcia, 10 (plaça del Dipòsit)
Lleida

Horari: diumenges de 12 a 14h
Entrada lliure

Tel. 973 211 992
a/e museuaigua@paeria.cat
www.museudelaiguadelleida.cat

 

MUSEU DE L'AIGUA DE LLEIDA
Av. de Miquel Batllori, 52 (la Bordeta) 25001 Lleida - Tel 973 211 992
museuaigua@paeria.cat